Skapa vackra nyhetsbrev med EditNews

Skriven av Per Merkland - Publicerad: 2018-01-09 - EditNews / EditNews Whitepaper - Edit

Med EditNews sparar du tid, pengar och gör din marknadsföring lönsammare. Och det kostar inte mer än en liten annons i tidningen. Verktyget är webbaserat och framtaget för att
din marknadsföring ska bli snabb och effektiv. På ett professionellt sätt skapar och skickar du snygga nyhetsbrev till dina kunder, medlemmar och samarbetspartners via e-postutskick. Äntligen får du ett verktyg med alla funktioner du behöver för att öka din lönsamhet.

Skapa, testa, skicka och följ upp dina nyhetsbrev

Det är enkelt att skapa nyhetsbrev med EditNews Med hjälp av den inbyggda ”dra och släpp”-funktionen fyller du ditt nyhetsbrev med bilder och text, precis som du vill ha det. Med en knapptryckning testar du sedan hur dina e-postbrev kommer att se ut i till exempel Outlook och Gmail, i Android eller Iphone. Direkt efter utskicket får du värdefull statistik som hjälper  dig att fatta kloka beslut. Du ser även om det är dags att förändra brevinnehåll så att det passar mottagarnas förväntningar. Skapa enkelt webbaserade enkäter och anmälningsformulär. Du kan antingen exportera svaren till Excel eller få dem direkt till din e-postadress.

Läs mer i vårt whitepaper för EditNews. Klicka här för att ladda ner!

EditNews-webb-thumb

Whitepaper Produktblad EditNews

Fyll i dina uppgifter och klicka på knappen


    Hör av dig så berättar vi mer!

    © MultiNet · 2023 All Rights Reserved

    MultiNet_Vit