Scoolia Atwork

Kombinera EduAdmin med Scoolia Atwork och få en komplett miljö där ni kan skapa, administrera och leverera utbildningar, oavsett om de är baserade på on-demand material, live-sessioner online, fysiskt på plats eller en kombination av dem alla.

Om Scoolia Atwork

Scoolia Atwork är en svenskutvecklad aktivitets plattform där man enkelt strukturerar och bygger upp sina utbildningar/kurser i paketerade flöden. Flödena kan bestå av interaktivt och engagerande on-demand material, live-sessioner genom integrerade mötes/webbinarie verktyg, på platsen sessioner eller inlämningsuppgifter. Flödena kan även individanpassas utifrån behov utan att det påverkar hela utbildningen generellt sett. Vid avklarad aktivitet finns möjlighet till att automatiskt dela ut ett personligt certifikat. Om man skulle behöva så finns tjänster såsom support och produktionsstöd att tillgå från Scoolias svenska support.

Så här fungerar integrationen

Integrationen överför automatiskt deltagare på kurstillfällen i EduAdmin till kurser i Lärplattformen Scoolia, kurser som påbörjats och slutförts i Scoolia uppdateras med status i EduAdmin.

Scoolia Group
  +46 72-729 41 12

Dela

Hör av dig så berättar vi mer!

© MultiNet · 2019, All Rights Reserved

MultiNet_Vit