Bli lönsammare med Lega Online

Lega Online är ett av Sveriges mest omfattande bokningssystem och används av företag, föreningar, kommuner och statliga myndigheter. Tjänsten är helt webbaserad och hanterar hela
flödet från bokning till fakturering. Du sparar tid, pengar och får en lönsam bokningsverksamhet med Lega Online. Då Lega Online är webbaserat, har du tillgång till tjänsten när du vill,  var du vill. Du kommer även igång snabbt, får automatiska uppdateringar och slipper kostsamma installationer och säkerhetslösningar.

Lega Online™ är en tjänst som ni kan växa med

Vi på MultiNet Interactive levererar Lega Online som en webbaserad tjänst. En av de stora fördelarna med Internet är att du istället för ett stillastående program får en levande lösning  som alltid har den senaste teknologin och svarar på era krav. Vår kundtjänst hjälper dig med personlig service och vi delar med oss av våra erfarenheter. Det ni även tjänar på med Lega Online är att ni får ta del av alla Lega Online-användares smarta idéer som vi förverkligar i bokningssystemet. Detta bidrar till att bokningssystemet alltid växer och blir bättre för din verksamhet. Vårt mål är att göra er så bra som möjligt på det ni gör.

Läs mer i vårt whitepaper om Lega Online

Lega-Online_Produktblad_webb-framsida

Whitepaper Produktblad Lega Online

Fyll i dina uppgifter och klicka på knappen


    Hör av dig så berättar vi mer!

    © MultiNet · 2022, All Rights Reserved

    MultiNet_Vit