Hoppa till huvudinnehållet

Svea Ekonomi

För dig som har integrerat EduAdmin med WordPress eller använder EduAdmins kursportal eller anmälningsformulär så finns möjlighet att ansluta Svea Web Pay som betallösning för enkel betalning direkt på din webbplats.

Om Svea Web Pay

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att korta ned företags kredittider är vi idag ett naturligt val för många företagare när det gäller att välja finansieringspartner.

Vi erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar vi även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner samt valutaväxling och giroservice.

Så här fungerar integrationen

När dina kunder bokar utbildningar på din webbplats kan de välja att “checka ut” och betala genom Svea Ekonomis tjänst “Svea Web Pay”.
Svea Web Pay tar hand om hela betalningsprocessen.