Hoppa till huvudinnehållet

Din karriär på MultiNet

Utvecklas med oss

Dina unika egenskaper är en viktig resurs i vår strävan att överträffa våra kunders förväntningar inom alla våra verksamhetsområden. Tillsammans gör vi det möjligt. 

Spännande, eller hur? Häng med på vår resa!

MultiNet är ett kompetenscentrum för webbaserade lösningar med egna utvecklare, såväl som teknisk support och drift i världsklass. Bolaget har högsta kreditvärdighet med betyget AAA från Dun & Bradstreet.

  Kreativ arbetsplats

Vi sitter i nybyggda lokaler med Stockholms bästa läge! Miljön är kreativ och anpassad för spontanmöten, samarbete och skapande

  Aktiviteter & äventyr

Vi tycker att det är viktigt att stärka våra team. Vår aktivitetsgrupp ansvarar för aktiviteter som t ex. fotboll i korpen, bowling, utförsåkning eller veckans pingisturnering.

  Mångfald

Det är varje enskild individs unika egenskaper som ligger till grund för vår framgång. Det spelar därför ingen roll om du är erfaren eller helt ny inom området. Du kan vara med och göra skillnad!

  Hälsa & träning

Många medarbetare tränar och vi välkomnar det. Vi vill vara en frisk arbetsplats. Oavsett vilken nivå du vill lägga det på så kommer du hitta likasinnade hos oss. Alla medarbetare är dessutom rökfria!

  Personlig utveckling

Vi brukar säga att vi är ett drivhus för personlig utveckling. Vår arbetsmiljö är därför inspirerande med stimulerande arbetsuppgifter och allt är möjligt här, för den som vill.

  Motivation & Coaching

Genom en väl utvecklad samtalscykel och ett närvarande ledarskap skapar vi förutsättningar till motivation och engagemang hos medarbetarna.

Karriär - Lediga tjänster

Vi välkomnar dig att söka nedanstående tjänster:

Praktik eller examensarbete?

Även om du inte hittar en tjänst i listan just nu, så kan du alltid skicka in en ansökan till oss. Hör av dig till oss så kollar vi på möjligheterna.