wearemultinet

Vi skapar webbtjänster som släpper loss kraften i din verksamhet

Vår uppgift: Utveckla webbtjänster för framtiden

Vi är ett passionerat team som står för enkla och kraftfulla webbtjänster med uppdrag att hjälpa företag att effektivisera.
De tjänster vi skapar, löser komplexa problem på ett vackert och okomplicerat sätt.

_DSC0153
Personalen-lyfter-stavarna-i-luften
_DSC0124
_DSC0705
65075187_1237162509777033_8306891823377285120_o
IMG_1772
Utveckling
Multinet-eliten

I begynnelsen

I begynnelsen sålde och implementerade MultiNet systemlösningar. 
Efter år 2000 blev internetrevolutionen ett faktum och möjligheterna var oändliga. Det inspirerade oss att börja utveckla webbtjänster.

Efter några år insåg vi att vi var lite före vår tid och det kom att bli en kamp mot "långsamma internetuppkopplingar" och "konservativa IT-avdelningar".

Men skam den som ger sig! 
Vi lyckades till slut nå den kritiska massan och vår resa började ta fart på riktigt.

Idag är våra webbtjänster det naturliga valet för alla företag som vill effektivisera och framförallt: Fokusera på att utveckla sin verksamhet!

Vår resa

Vår verksamhet bygger mycket på att växa och utvecklas som människor. Därför har vi gjort det till vår vardag att lära oss något nytt varje dag. Det passar utmärkt tillsammans med den tekniska utvecklingen som går framåt i en rasande takt. Vi anammar tidigt den senaste tekniken och verkar för innovation och nytänkande. Framförallt så har vi fantastiskt kul på vår resa!

_DSC0688
EN-utskick-liten2

Är du rätt person? Vi söker fler talanger

Kolla in på vår karriärsida, kanske har vi ett jobb som passar just dig?

MultiNet Interactive AB

MultiNet är ett privatägt företag med kontor, utveckling, support och drift i Stockholm. På kontoret som ligger högt upp i Klarabergshuset mittemot Stockholms Central arbetar ca 30 medarbetare med att skapa framtidens webbaserade tjänster.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
MicrosoftPartner