EduAdmin är ett komplett system för lönsam och effektiv kursadministration som hanterar hela flödet från bokning på hemsida till automatiska fakturor, närvaroregistrering och betyg.
När en deltagare fullföljt en utbildning är det viktigt att kunna visa behörigheter eller certifieringsnivåer samtidigt som personen kan identifiera sig visuellt med namn och foto.

Därför var det viktigt för EduAdmin och MultiNet att hitta en partner som har kompetens att ställa ut säkra identiteter och som kan hantera både fysiska kort och mobila ID:n.

För att få effektiva och automatiserade flöden har MultiNet nu valt att integrera EduAdmin med Nexus GO Cards. Det innebär att när en deltagare har klarat av sin utbildning skickas en order på ett utbildningsbevis automatiskt till Nexus GO Cards och ett fysiskt kort och ett mobilt ID med namn, foto och information om kurser ställs ut.

Genom att integrera EduAdmin med Nexus GO Cards reduceras all kursadministration kraftigt, samtidigt som deltagarna snabbt kan få sina utbildningsbevis, ett mobilt ID kan ställas ut och användas omgående. Snabbt och flexibelt!

Med några få knapptryckningar aktiverar du standardmodulen “Nexus Go Cards” i ditt EduAdmin.

Låter det intressant? Vill du veta mer hur din organisation kan komma igång?

Om EduAdmin och MultiNet

Bakom EduAdmin står företaget MultiNet som utvecklar en rad populära webbtjänster för kursadministration, bokning, avtalshantering, e-postmarknadsföring och digital semesterplanering. Fokus ligger på att hjälpa företag att bli lönsammare genom att dra nytta av revolutionen inom internet.

EduAdmin är Nordens mest använda system för kurser och utbildningar. Du hittar mer information om EduAdmin, här 

Om Nexus GO Cards

Nexus onlinetjänst säkerställer, hanterar och producerar identiteter som visas både på kort och mobilt ID.

Du hittar mer information om Nexus GO Cards och hur tjänsten kan användas, via integration eller via en färdig kundportal, här