Hoppa till huvudinnehållet

Brandfarliga Arbeten

Anslut ditt EduAdmin till Brandfarliga Arbeten och ta del av Svebras helt digitaliserade utbildningskoncept, från anmälan till digitala prov direkt i mobilen

Om Brandfarliga Arbeten

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav.

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Vår utbildning är också anpassad till förhållanden i olika branscher. De som går utbildningen hos någon av våra arrangörer får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

Så här fungerar integrationen

Ditt EduAdmin blir automatiskt synkroniserat mot Brandfarliga Arbetens huvudsystem, vilket gör att allt ifrån kursinformation till rutiner och flöden alltid uppdateras enligt den senaste standarden från Svebra.

När du schemalägger kursen Brandfarliga Arbeten, oavsett om det är en öppen, företagsanpassad eller digital kurs så hanteras hela flödet från anmälan till utfärdande av digitala kompetensbevis av EduAdmin enligt Brandfarliga Arbetens utbildningsupplägg.

Deltagare som genomfört Brandfarliga Arbeten med godkänt betyg efter genomfört prov överförs automatiskt till Brandfarliga Arbetens kompetensdatabas samt ID06.