Hoppa till huvudinnehållet

Hogia Ekonomi

Effektivisera din fakturahantering genom att integrera EduAdmin med Hogia Ekonomi. Du sparar tid, pengar och slipper manuellt arbete.

Om Hogia Ekonomi

Från bokföring, fakturering och rapporter till bokslut, årsredovisning och deklaration – du sköter enkelt företagets ekonomi och uppföljning med Hogias helhetslösningar, som kan anpassas till just ditt företag och din bransch.

Användarvänligt, automatiserat och integrerat är alltid ledord för Hogia när de utvecklar systemlösningar i molnplattformen Hogia Star. Oavsett om dina system finns i molnet eller inte så kan Hogia hitta lösningar som passar din verksamhet.

Så här fungerar integrationen

Du kan koppla ditt EduAdmin till Hogia med hjälp av en så kallad “middleware” som ansluter till Hogias kommunikationsnav Hogia HMS. Integrationen överför både kunder och fakturor till ditt ekonomisystem. Du ser även direkt i EduAdmin om en faktura har markerats som betald i Hogia Ekonomi.

För dig som inte har tillägget Hogia HMS så finns även möjlighet att skapa exportfiler för överföring av kunder och fakturor i ditt EduAdmin, vilka du enkelt kan läsa in i Hogia Ekonomi.