”Enkelt, strukturerat och otroligt kraftfullt bokningssystem!”

Söder om Stockholm, i Botkyrka kommun, hittar du det kreativa klustret Subtopia. Här arbetar artister, filmproducenter, cirkuskompanier, ideella föreningar och andra kreatörer med att förverkliga sina drömmar och göra världen lite bättre. Subtopia driver även ”multiarenan” Hangaren Subtopia. Hangaren är allt från scen för samtida cirkus och studio för film- och tv- inspelningar, till mässhall, konsertarena och konferenslokal.

Vi blev effektivare med Lega Online bokningssystem och Visma. Med Lega Online hanteras hela bokningsprocessen på ett snabbt och enkelt sätt. Eftersom systemet är helt webbaserat kommer vi åt det överallt ifrån och kalendervyerna gör arbetet enkelt och ger oss en utmärkt överblick.

– När vi skulle välja ett nytt bokningssystem var enkelheten en stor fördel med Lega Online. Dessutom finns det en välbeprövad koppling till vårt ekonomisystem Visma Administration. Med Visma-kopplingen har vi helt rationaliserat bort ett onödigt arbetsmoment med att skapa fakturor och underlag, säger Kerstin Fagervall.

“Hanteringen av bokningar av lokaler och utrustning har aldrig varit så här smidig.”
Kerstin Fagervall, Subtopia

Subtopia
Kerstin Fagervall